Kursus

Kursus


Ved et bestyrelsesmøde blev det besluttet at man, for at kunne låne Voyager, skal have teoretisk og praktisk kendskab til sejlads.


Hovedreglen er:

1) For at kunne sejle både at have gennemgået det grundlæggende teoretiske kursus i sejllads som sejlforeningen nu tilbyder sine medlemmere.

2) At have deltaget i individuelle praktisk sejllads med en af de bestyrelsesmedlemmer, der er udpeget som instruktører (Povl Askov, Tage Andersen, Verner eller Niels Gregeres). Den pågældende instruktør afgører suverænt, hvornår man er godkendt til at kunne låne båden og sejle selv. Aftal en sejltur med en af instrktørerne.


Alle medlemmere skal godkendes før de får lov til at låne og sejle Voyager på egen hånd.

Hvert medlem kan i forvejen have bevislige individuelle sejlkundskaber, der gør at de kan få lov til at sejle båden uden yderligere kursus eller sejltimer. Instruktørerene kan på den baggrund godkende det enkelte medlem uden et af foreningen tilbudt kursus.Foreningens teoretiske kursus:

Et mini-kursus, hvor man får en overflyvning i relevante emner vedrørende sejlads.


Kurset vil blive afholdt i hyggelige rammer på Helsingør Politistation eller på Voyager med Niels Gregers som underviser. Niels har en livslang erfaring i sejlads og underviser ofte kursister til både speedbådskørekort og duelighedsbevis.


Kurset varer ca. 7 timer og der vil undervejs blive mulighed for at stille spørgsmål.Foreningens praktiske kusus:

Bestyrelsesmedlemmerne Mickey L. Nielsen og Michael Messerschmidt afholder løbende individuelle sejladser for personer, der ønsker at godkendes i den praktiske sejlads. Tag kontakt til en af disse personer og få en tid. De afgør, hvornår de mener du er klar til at kunne sejle båden på egen hånd.
Næste teoretiske kursus


Kontakt bestyrelsen for nærmere.