Booking

Booking


Book en sejlads i Voyager.Fremgangsmåden ved almindelig sejllads er således:


1) Klik HER (HUSK DIT TELEFONNUMMER PÅ GOOGLE-KALENDEREN)


2) Skriv brugernavn: klubbaad@gmail.com


3) Udfyld kodeordet: Hvis du ikke allerede har fået kodeordet kontakt da webmaster Mickey på telefonnummer 40266992. Send gerne en sms og skriv så dit navn og medlemsnummer (Det står på den nøgle du har fået udleveret.). Hvis du endnu ikke har et medlemsnummer, skriv alligevel til mig.


4) Reserver båden: Når koden er skrevet kommer du ind på kalenderen. Her kan du reservere båden efter gældende regler som du kan finde her på hjemmesiden.


5) Overskuelighed: Ved reservering på pågældende dato, skriv da:

Hvem du er, dit telefonnummer, tidsrummet for sejlladsen og gerne en lille beskrivelse af hvor du regner med turen går hen.


BEMÆRK: Hvis du selv har og bruger en google-konto kan det være nødvendigt først at logge dig ud før du klikker på linket. For ellers kommer du ind på din egen kalender. Tip: Profilbilledet på klubbaad@gmail.com er et billede af Voyager.Fremgangsmåden ved tirsdagssejllads er således:


1) Log ind: Samme fremgangsmåde som ovenfor.


2) Klik på dagen: Find den pågældende sejllads og klik på rediger. Herefter kan du se en oversigt over, hvem og hvor mange der er tilmeldte på dagen. Du kan nu skrive dig selv ind og gemme.

Vigtigt!

- Slet ikke din eller andres reservering efter du har været ude at sejle, idet vi gerne ville have et visuelt overblik over, hvor meget båden har været benyttet hen over sæsonen.

- Læg gerne dit telefonnummer ind under bookningen, så du kan kontaktes.